MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť.


Pripravili sme pre Vás rozhovor s Vladimírom Ivaňom, ktorý prevádzkuje autoškolu ZEMPLÍN. Zaujímali sme sa o jeho názor na dopravu pred autobusovou stanicou v Michalovciach.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



 

Čo si myslíš o osadení nových semaforov na Ulici kapitána Nálepku v smere na Hollého ulicu?

Vytvorenie svetelnej križovatky vítam, pred osadením semaforov bolo veľmi obtiažne dostať sa autom na Hollého ulicu. Zároveň si myslím, že sa to dalo urobiť aj lepšie.

 

Hovoríš, že by mohla byť realizácia lepšia. Čo presne máš na mysli?

Semafor má ukazovať vodičovi predovšetkým kedy má signál voľno a kedy stoj, preto by mal byť umiestnený na viditeľnom mieste aby mal vodič naňho dostatočný výhľad. Nechápem preto, prečo je na Ul. kapitána Nálepku semafor natočený na bytovku a nie na cestu. Počas dňa je zla viditeľnosť na farbu ktorá práve svieti. (viď. foto)

 

 

Informoval si niekoho o tomto probléme?

Áno, ešte počas osádzania semaforu som sa pristavil pri ľuďoch, ktorí to inštalovali a na problém som ich upozornil. Bolo mi povedané, že sa na to pozrú no ako môžete vidieť nič sa nedeje.

 

 

Mnoho ľudí sa sťažuje na kolóny, ktoré sa vytvárajú pred autobusovou stanicou. Aký máš na to názor?

Myslím, že ich sťažnosti sú opravené táto križovatka sa dala vyriešiť aj inak. Nechápem prečo je vytvorený pruh špeciálne len na otočenie vľavo na ul. Kapitána Nálepku. Kľudne by v ňom mohlo byť povolené isť aj rovno- všetko je to o správnom načasovaní semaforov. Je celosvetovým trendom cesty rozširovať. Tak prečo sa v Michalovciach zužuje? Podľa mňa by bolo vhodné vytvoriť si štatistiku koľko áut denne ide rovno a koľko točí vľavo. Možno by bolo vhodne zamyslieť sa nad vytvorením tretieho jazdného pruhu špeciálne na odbočovanie.

 

 

 

Ako si predstavuješ tretí jazdný pruh?

Teraz sa tam určite nezmestí. Určite by sa musel zrušiť ostrovček s trávnikom a rozšíriť cestu na jednu alebo druhu stranu. Treba to brať skôr ako nápad do budúcna je mi jasné, že realizácia by bola náročná.

 

 

Kde by mala byť riešená dopravná pre zlepšenie prístupu na Hollého ulicu?

Doprava si vyžaduje riešenie situácie v smere zo Stráňan pretože je tam obtiažne a niekedy nebezpečné vychádzanie z tejto križovatky. Často sa tam vytvárajú kolóny až na most.

 

 

 

Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000564.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000565.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000566.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000567.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000568.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000569.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000570.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000571.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000572.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000606.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000607.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000608.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000609.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000610.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000611.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000612.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000614.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000616.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000617.JPG Myslím si - Vladimír Ivaňo: Skomplikovaniu dopravy pred autobusovou stanicou sa dá predísť. - P1000621.JPG
Zverejnené: 18.08.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov