MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu


Medzinárodné majstrovsvá Slovenska a IMRC šampionát pokračoval dvojpretekom na Autodrome Most. Motovia moto club valcuje konkurenciu, "chlapci z východu" si priniesli domov 6 pohárov. Dodo Oravský bojoval nielen s traťou a súpermi, ale aj sám so sebou.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Dodo ORAVSKÝ v tréningoch priťahoval problémy. Najprv mal kolíziu s jazdcom, ktorý nedobrzdil a zo zadu vrazil do Doda, čím ho vytlačil z trate. Neskôr mal ľahší pád a v kvalifikácii spravil aj Dodo, aj jeho motorka, niekoľko sált. Bolo otázne, či nastúpi do pretekov.

Skúsení mechanici, na čele s Mišom PUŠKÁROM seniorom, za päť hodín dokázali nemožné a Dodo sa dokázal dostať do psychickej pohody. A tak sa Dodo ORAVSKÝ #37Peter RAUCH #18 pustili spoločne do súboja so zvyškom európy.

Nakoniec sa spoločne tešili zo zisku šiestich trofejí a už sa znovu tešia na pokračovanie seriálu IMRC a MM SR, ktoré bude už čoskoro na známom okruhu Hungaroring v Maďarsku. Bližšie informácie nájdete na stránkach Motovia moto clubu.


Prispel: Ayco
E-Mail: ayco@ayco.sk

Šport - Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu - 01-Peter_RAUCH.jpg Šport - Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu - 02-Dodo_Oravsky.jpg Šport - Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu - 03-37_Dodo.jpg Šport - Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu - 04-Most_2014-4.jpg Šport - Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu - 05-Most_2014-5.jpg Šport - Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu - 06-Most_2014-6.jpg Šport - Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu - 07-Most_2014.jpg Šport - Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu - 08-Vitazi.jpg Šport - Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu - 09-Dodo_ORAVSKY.jpg Šport - Motovia má fantasticky rozbehnutú sezónu - 10-Peter_RAUCH.jpg
Zverejnené: 07.08.2014
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov