MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Podporte firmu zo Zemplína v medzinárodnej prestížnej súťaži


Spoločnosť Chemkostav, a.s. Michalovce sa uchádza o Vašu priazeň a podporu v medzinárodnej prestížnej súťaži European Business Awards. Firma už v konkurencii viacerých významných spoločností na našom trhu získala ocenenie "Národný verejný šampión" v kategórii Zamestnávateľ roka a postúpila tak do finálového záverečného kola.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



O víťazovi kategórie "Európsky verejný šampión" rozhodujú ľudia z celého sveta, hlasovaním prostredníctvom internetu. Hlasovanie bude ukončené už 25. marca 2014 a o priazeň ľudí sa uchádza až 376 národných šampiónov z 31 krajín Európy. Chceme Vás preto požiadať aby ste si otvorili nasledujúcu internetovú adresu a na stránke súťaže podporili stavebnú spoločnosť zo Zemplína. Ide o časovo nenáročnú formu odovzdania hlasu, keďže tu stačí uviesť iba mailovú adresu hlasujúceho a túto voľbu potvrdiť.

 http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/slovakia/8650

 Chceme Vás ubezpečiť, že každý jeden hlas pomôže k tomu, aby sme spoločne dosiahli historický úspech pre mesto, región ale aj našu krajinu. Sľubujeme, že Vašu dôveru nesklameme a každý jeden hlas prijmeme s pokorou a úctou!

FOTO: CHEMKOSTAV

Zverejnené: 14.03.2014
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov