MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!!


Divokú jazdu nezodpovedného vodiča si odniesol manželský pár, ktorý prechádzal po priechode pre chodcov v centre Michaloviec. Zranených manželov museli po zrážke s autom hospitalizovať v michalovskej nemocnici.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Tomu sa povie hyenizmu najhrubšieho zrna. Vodič osobného auta zrazil v piatok večer na priechode pre chodcov na Obchodnej ulici v Michalovciach starší manželskí pár.  Dôchodcovia prechádzali po priechode pre chodcov od VUB Banky smerom k malometrážnym bytom na ulici Obrancov mieru. Priamo na priechode do nich vrazilo osobné auto. Dôchodcovia sa po zrážke s autom ocitli na zemi. Namiesto toho aby im vodič poskytol prvú pomoc ušiel.

 

Zraneným manželom zavolali sanitku okoloidúci Michalovčania. Namieste zasahovali dve sanitky, ktoré previezli zranený manželský pár do nemocnice.

 

Polícia na mieste zaistila všetky stopy a úlomky z auta, ktoré zostali na ceste po zrážke s chodcami. Na mieste bol aj znalec z odboru dopravy. Podľa našich informácii sa už polícii v krátkom čase podarilo vypátrať vozidlo, ktoré malo vraziť do chodcov. Či auto šoféroval majiteľ vozidla, alebo iná osoba je predmetom vyšetrovania.

 

O presných príčinách nehody vás budeme informovať neskôr.

Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 0.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 10.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 11.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 12.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 13.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 14.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 15.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 16.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 17.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 18.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 19.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 2.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 20.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 21.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 22.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 23.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 3.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 4.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 5.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 6.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 7.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 8.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič zrazil dvoch chodcov a ušiel !!! - 9.JPG
Zverejnené: 08.12.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov