MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Michalovciach úmyselne podpálili byt !!!


V sobotu večer horel na Kyjevskej ulici v Michalovciach dvojizbový byt. Jeho majitelia boli v zahraničí. Byt podľa predbežných informácii pravdepodobne niekto úmyselne zapálil.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Skrat na elektroinštalácii ako možnej príčine požiaru bol vylúčený nakoľko sa majitelia dlhšiu dobu v byte nezdržiavali, elektroinštalácia bola vypojená. Požiar bol len v priestoroch obývacej izby, vedľajšie miestnosti poškodil oheň len vplyvom sálavého tepla. Pravdepodobnou príčinou vzniku požiaru bolo úmyselné zapálenie neznámou osobou za použitia horľavej kvapaliny. V byte pri obhliadke našli dve ohniská požiaru. V interiéri našli aj plastovú nádobu z nezistenou horľavou látkou.

Nakoľko majitelia sa v byte nezdržiavali predbežná škoda bola odhadnutá na vyše 5-tisíc eur. Vplyvom požiaru došlo k poškodeniu a zničeniu vnútorného zariadenia priestoru bytu v časti obývacej izby, elektroinštalácii a elektrospotrebičov. Pri požiari nedošlo k zraneniu ani usmrteniu žiadnych osôb. Vďaka rýchlemu zásahu michalovských hasičov sa požiar podarilo rýchlo lokalizovať a zlikvidovať. Nebola potrebná ani evakuácia obyvateľov bytovky.

FOTO: HaZZ


Zverejnené: 17.09.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov