MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Nekomerčný hudobný festival už tento piatok


V piatok 13. septembra 2013 sa na dvore za Vinárňou Starý sud v centre Michaloviec uskutoční už 4. ročník mestského nekomerčného hudobného festivalu ZVUKY ZEMPLÍNA, ktorý organizuje občianske združenie Medias Res v spolupráci s MusicZone a mestom Michalovce.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Festival ponúka priestor mladým a začínajúcim hudobným skupinám zo Zemplína a okolia. Na minulých ročníkoch Michalovčanom zahrali a zaspievali hudobné skupiny ako Heľenine oči, Katarína Koščová, Roman Mečiar so saxofonistom Gapom, Hostel, No Future, KSS, HS23, Straňanský Rosy, Exliris, Wychodný blok, WeeR, Faux Pas, a mnoho ďalších. Na štvrtom ročníku sa v rámci programu, ktorý začína o 19:00 hod. predstaví bluesrockové trio z Humenného Jack The Bear, ktoré je v rámci michalovskej barovej scény už ostrieľanou kapelou. Z Prešova zavíta rock n rollové zoskupenie s charizmatickou speváčkou pod názvom
Rigid Frigid a z Vranova nad Topľou prídu Frequency, ktorý prinesú energický a rytmický pop. Z Humenného sa návštevníci môžu tešiť na akustické duo v podani gitaristu Ľuba a speváčku so zamatovým ale silným hlasom Andreu, ktorá zaspieva piesne tých najlepších spevákov minulosti, ale aj súčasnosti. Zlatým klincom programu bude vystúpenie spisovateľa, cestovateľa a v neposlednom rade vynikajúceho muzikanta Petra "Moskiho" Moskaľa známeho v hudobných kruhoch pod menom PankPop. Hudobný program, v rámci ktorého sa predstaví 6 interpretov bude zakončený tanečnou muzikou v štýle drum n bass v podaní mladého michalovského DJ pod názvom Implode. Vstupné na podujatie sú 2,- EURO.

Kde? - Námestie osloboditeľov 77, Michalovce, dvor za Vinárňou Starý sud
Kedy? - Začíname od 19:00 hod.
Za koľko? - Vstupné sú 2,- EURO
Parkovanie? - na Duklianskej ulici



KONTAKT
Občianske združenie
MEDIAS RES
telefón: 0944 175 915
e-mail: oz.mediasres@gmail.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/OZ-Medias-Res/216061488434472
FreeDom (multikultúrne centrum): Námestie osloboditeľov 80, 071 01 Michalovce

Zverejnené: 10.09.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov