MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok a hnus


Obyvatelia sídliska Stráňany v Michalovciach sú pobúrení správaním obyvateľov neďalekej osady, ktorí sa v lete kúpali na Laborci hneď oproti historickému parku Kerta. Na brehoch Laborca zostali po nich samé odpadky. Niektorí“ rekreanti“ si len pár metrov od chodníka odskakovali aj na toaletu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Breh Laborca na sídlisku Stráňany pripomína po lete jedno veľké smetisko.  V blízkosti rieky a chodníka , ktorý vedie popri Laborci sú nahádzané plechovky od piva, plastové fľaše od vína, igelitové tašky  a ďalšie odpadky. „Keď sa tu v lete kúpali naši spoluobčania vôbec sa neobťažovali odhadzovať odpadky do koša, alebo brať ich so sebou, všetko nechávali na brehu. Teraz to tu vyzerá hrozne. Popri chodníku sú aj fekálie, veď načo by chodili niekde na toalety  ,“ povedala obyvateľka ulice Nad Laborcom.  

 

Odpadky sú presne namieste kde sa ešte pred dvomi týždňami kúpali osadníci. Fľaše lemujú aj cestičku,  po ktorej chodili do vody.

„Dúfam, že si aspoň trošku oddýchli a príjemne sa tu zrekreovali. Veď sa niekto už len nájde kto to po nich uprace,“  povzdychol si Michalovčan.   


Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 1.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 10.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 11.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 14.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 15.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 16.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 17.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 18.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 19.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 20.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 21.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 6.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 8.JPG Samospráva - MICHALOVCE:  Po „rekreantoch“ zostal na Laborci neporiadok  a hnus - 9.JPG
Zverejnené: 02.09.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov